055-5415132 info@enwij.nl

Toegangscontrole

Wanneer er binnen uw bedrijfspand één of meerdere ruimtes zijn die (extra) beveiligd moeten worden, dan kunt u hiervoor een systeem voor toegangscontrole gebruiken. Hiermee bepaalt u welke medewerkers en/of bezoekers die ruimte wel of niet in mogen. In de meeste gevallen vindt beveiliging plaats met een kaartlezer waarbij de gebruiker van die kaart of badge -afhankelijk van het autorisatieniveau- wel of geen toegang tot die ruimte heeft. Deze systemen kunnen heel goed aan één van onze alarmsystemen gekoppeld worden.

Oplossingen op maat

Alle controlesystemen zijn zeer gebruikersvriendelijk waardoor het aanpassen van bepaalde autorisaties eenvoudig en snel (door ons) geregeld kan worden. Daarnaast zijn deze systemen zo ingesteld dat registratie en identificatie van iedere gebruiker inzichtelijk wordt; op die manier kunt u zien wie wanneer een deur geopend heeft.

Naast kaartlezers en identificatiemedia zoals badges, sleutelhangers en elektronische sleutels, biedt ENWIJ beveiliging Apeldoorn totaaloplossingen. Deze modulaire systemen zijn eenvoudig te integreren met andere beveiligingssystemen binnen uw bedrijf.

Veiligheid voorop

Als professioneel beveiligingsbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het beveiligen van bedrijfspanden – van camerabewaking, brand- en inbraakpreventie tot toegangscontrole: bij ENWIJ beveiligingen staat veiligheid altijd voorop!


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!