055-5415132 info@enwij.nl

Onderhoud & meldkamer

Niets is vervelender dan storingen aan uw alarm- of brandmeldinstallatie. Zeker als deze voorkomen konden worden. Om uw installatie ten alle tijden in goede conditie te behouden en onnodige storingen te voorkomen biedt Enwij periodieke controles aan in de vorm van een onderhoudscontract.

Tijdens dit onderhoud worden alle componenten en de noodstroomvoorziening van uw installatie getest op hun functioneren door één van onze professionele onderhoudsmonteurs.

Een onderhoudscontract van Enwij levert u vele voordelen op:

  • Periodiek bezoek van een van onze professionele onderhoudsmonteurs;
  • Controle, doormeting en eventuele reiniging, instelling, bij regeling en vervanging van componenten;
  • Vroegtijdig signaleren van eventuele problemen zorgt voor het minimaliseren van de kans op storingen, ongewenste meldingen en systeemuitval;
  • 24/7 storingsdienst;
  • Bij eventuele storingen worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht;
  • Hulp op afstand door onze telefonische helpdesk tijdens kantooruren.

Meldkamercontract

Om uw woning of bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligingen is het mogelijk om uw installatie aan te sluiten op een alarmcentrale, ofwel de meldkamer. Het voordeel van een meldkamer aansluiting is de continue efficiënte bijstand. De meldkamer ontvangt 24 uur per dag, 7 dagen per week, alle meldingen die te maken hebben met uw installatie. Indien er sprake is van een calamiteit kan er daarom direct en spoedig geanticipeerd worden.

Naast de monitoring en anticipatie in het geval van inbraak- en brandalarm, waarschuwt de meldkamer ook indien er sprake is van (technische) storingen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan spanningsuitval, doormeldingen, lijnstoringen en/of lege accu’s. Gebeurtenissen en observaties worden bijgehouden in een vrij opvraagbaar logboek ten gunste van uzelf of bijvoorbeeld uw verzekeraar.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!