055-5415132 info@enwij.nl

ENWIJ, uw partner in techniek

ENWIJ beveiligingen is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf dat vanuit Apeldoorn alarm-, brand- en inbraakpreventiesystemen installeert bij zowel particulieren als bedrijven, instellingen en organisaties. Al sinds 1984 zijn wij specialist als het om de beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand gaat. Hierbij leveren, installeren en onderhouden wij gespecialiseerde beveiligingssystemen voor klanten in Apeldoorn en omgeving.

Alleen uw veiligheid telt

Uw veiligheid is bij iedere stap in het proces ons uitgangspunt. Voor onze monteurs betekent dat dat zij iedere opdracht benaderen alsof het om de beveiliging van hun eigen object gaat. Ze kijken als het ware door uw ogen naar de afwerking en het eindresultaat en pas als alles zorgvuldig is aangelegd en opgeruimd, zit hun taak er op dat moment op. Uiteraard komen zij bij u terug wanneer onderhoud aan het door u gekozen systeem wenselijk of noodzakelijk is.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij bieden oplossingen op maat en stellen daarbij hoge eisen aan kwaliteit, zowel wat materiaalkeuze als wat werkwijze en service betreft. Onze ervaren monteurs denken van A tot Z met u mee en geven u gedurende het hele traject advies op maat. We streven ernaar dat u zo veel mogelijk één vast aanspreekpunt heeft – dat werkt voor iedereen wel zo prettig.

Uw woning of bedrijfspand zeker beveiligd

ENWIJ beveiligingen is een Gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf en lid van Alarmgroep Nederland. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd is met een alarmsysteem dat voldoet aan alle overheids- en verzekeringseisen.

Contact

Meer weten over ENWIJ beveiligingen, onze service en wat wij als ervaren beveiligingsbedrijf in Apeldoorn en omgeving voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op; wij informeren u graag!

Een compliment aan het team van ENWIJ,

Vanaf het eerste contact tot en met de installatie vond duidelijke communicatie plaats. Belangrijk voor een potentiële klant die op hoofdlijnen wel weet wat hij wil, maar juist op eenvoudige wijze uitleg nodig heeft over de onbekende materie van een alarminstallatie. Daar is ENWIJ prima in geslaagd. Het gaf mij een vertrouwd gevoel en droeg in belangrijke mate bij in het beslissingsproces. Ook het administratieve proces verliep prima. Er volgde een verzorgde en duidelijke offerte en communicatie verliep op heldere wijze na de opdrachtverstrekking. Op vragen van mijn kant werd snel en duidelijk antwoord gegeven.

De installatie werd verzorgd door een zeer deskundige monteur, geassisteerd door een enthousiaste en correcte stagiair. Met grote verbazing heb ik staan kijken hoe zij oplossingen zochten en uitvoerden bij het aanleggen van de apparatuur. Goed naar de wensen van de klant luisteren, maar vooral op basis van eigen deskundigheid van de monteurs/installateurs aansluitend gedegen adviezen geven. Dat is wat ENWIJ zo professioneel maakt.

Zeer bedankt voor uw bijdrage aan mijn veiligheid. Ik hoop er lang plezier van te hebben.

- Anonieme klant