055-5415132 info@enwij.nl

Elektronische cilinders

Mechanische sluitsystemen hebben veel praktische uitdagingen die het beveiligingsniveau verlagen en de kosten en administratietijd verhogen. Een elektronische cilinder als technisch geavanceerde maar toch gebruiksvriendelijk product lost deze uitdagingen op en zorgt voor een revolutie in de hang en sluitwerk branche door de beveiliging te maximaliseren, het beheer te minimaliseren en de levenscycluskosten te verlagen.

Verhoog de waarde van uw vastgoed

Elektronische cilinders, zoals iLOQ, is een digitaal sluitsysteem dat zelf energie opwekt. De energie die nodig is om toegangsrechten te controleren en de cilinder te bedienen ontstaat door de sleutel in de cilinder te steken. Er zijn dus geen batterijen of kabels nodig. Deze batterijloze oplossing betekent dat u geld bespaart op batterijen en de onderhoudstijd en -kosten die gepaard gaan met het vervangen ervan.

Hoe meer sleutels en cilinders uw gebouwen bevatten, hoe meer kosten u kunt besparen. In grote gebouwen kan dit gedurende de levenscyclus van het sluitsysteem leiden tot besparingen op onderhoudskosten van miljoenen euro’s.

Uw bedrijf met een gerust hart achter laten? Bel direct voor een vrijblijvende afspraak; wij adviseren u graag.

Ps. Vergeet uw eigen woning niet!


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!