055-5415132 info@enwij.nl

Mistmachines

Steeds meer private en bedrijfsgebouwen worden uitgerust met een alarminstallatie. Het doel van deze installatie is het detecteren en doormelden van een eventuele inbraak. Deze melding gebeurd conventioneel via een alarmsirene, knipperlicht en/of automatische telefoonmelding naar bijvoorbeeld de meldkamer.

In de praktijk blijken deze meldingen prima te voldoen, maar de daarop volgende menselijke interventie volgt dikwijls pas na een tiental minuten. Dieven weten dit en maken van dit tijdsinterval gebruik om in enkele minuten de meest waardevolle spullen te stelen en tijdig weg te komen.

De mistmachine BANDIT biedt een unieke en actieve oplossing voor dit probleem. dit toestel is immers in staat om in enkele luttele seconden een groot kantoor, winkel of andere ruimte totaal te vullen met ondoorzichtige mist.

De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim 10 minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor uw ogen te zien.

Deze mist heeft een zachte muntgeur (men weet direct of men met echte rook of brand te maken heeft), is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De uitgestoten mist zorgt dat de ogen en de ingebouwde binnen sirene zorgt dat de oren van de ongewenste bezoeker(s) nog nauwelijks functioneren.

Het toestel wordt geplaatst in deze ruimte(s) die de meest waardevolle dingen bevat(ten); dusdanig wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt tot het strikte minimum.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!