055-5415132 info@enwij.nl

Toegangscontrole

Wanneer er binnen uw bedrijfspand één of meerdere ruimtes zijn die (extra) beveiligd moeten worden, dan kunt u hiervoor een systeem voor toegangscontrole gebruiken. Hiermee bepaalt u welke medewerkers en/of bezoekers die ruimte wel of niet in mogen. In de meeste gevallen vindt beveiliging plaats met een kaartlezer waarbij de gebruiker van die kaart of badge -afhankelijk van het autorisatieniveau- wel of geen toegang tot die ruimte heeft. Deze systemen kunnen heel goed aan één van onze alarmsystemen gekoppeld worden.

Oplossingen op maat

Alle controlesystemen zijn zeer gebruikersvriendelijk waardoor het aanpassen van bepaalde autorisaties eenvoudig en snel (door ons) geregeld kan worden. Daarnaast zijn deze systemen zo ingesteld dat registratie en identificatie van iedere gebruiker inzichtelijk wordt; op die manier kunt u zien wie wanneer een deur geopend heeft.

Naast kaartlezers en identificatiemedia zoals badges, sleutelhangers en elektronische sleutels, biedt ENWIJ beveiliging Apeldoorn totaaloplossingen. Deze modulaire systemen zijn eenvoudig te integreren met andere beveiligingssystemen binnen uw bedrijf.

Veiligheid voorop

Als professioneel beveiligingsbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het beveiligen van bedrijfspanden – van camerabewaking, brand- en inbraakpreventie tot toegangscontrole: bij ENWIJ beveiligingen staat veiligheid altijd voorop!


Toegangscontrole


Toegangstechniek

Bedienbare geautomatiseerde poorten.

Vaak is het ontwerp en de functionaliteit van een poort van zeer groot belang. Wij leveren dan ook alle mogelijke typen en modellen, van industriële schuifpoorten tot design sierpoorten passend bij de architectuur van de woning en/of omgeving. Alle automatisering van een geleverde poort voldoen aan de CE en Europese normen EN 12445 en EN 12453, met voorzieningen als veiligheids- (druk-) profielen en waarschuwingslichten.

Voor de bediening van geautomatiseerde poorten zijn vele mogelijkheden, van eenvoudige drukknoppen, sleutelschakelaars tot meerkanaals handzenders, terwijl ook koppeling met een (bestaand) toegangs- of beveiligingssysteem mogelijk is.

Slagbomen

Voor een volledige en snelle toegangsbeheersing van bijvoorbeeld parkeerterreinen, parkeergarages, bedrijfsterreinen etc. zijn slagbomen over het algemeen een prima oplossing. Voor slagbomen geldt zeker een advies op maat afhankelijk van de gewenste functionaliteit want doorgaans zijn slagbomen ook onderdeel van een toegangscontrolesysteem.

Rampalen Bollards of “rampalen” - wel of niet verzinkbaar - worden veelal toegepast ter voorkoming van ramkraken en/of afsluiting van buitenruimtes. Automatische deuren Hierbij kunt u denken aan schuifdeuren en draaideuren, maar ook de automatisering van bestaande deuren. In alle gevallen kan de toegangsverlening worden aangesloten op een toegangscontrole systeem.

Rolluiken

Voor de afsluiting van gevelopeningen, tegen inbraak en/of voor compartimentering en leverbaar van design tot robuuste industriële uitvoering.

Tourniquets

Voor het reguleren en controleren van de toegang van personen, leverbaar in vele uitvoeringen; van draaikruizen en glazen draaipoorten tot manshoge industriële tourniquets.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!