055-5415132 info@enwij.nl

Alarmsystemen

Kent u dat? De kriebels die u elk jaar weer krijgt wanneer de zomervakantie nadert en u uw pand een periode achter dient te laten? Ook van de irritaties en onnodige zorgen af van onterechte meldingen midden in de nacht en u enkel bezig houden met waar u goed in bent; uw corebusiness? En hoe staat het eigenlijk met de veiligheid van uw medewerkers..?

Waarom een alarmsysteem?

Niets is vervelender dan de gevolgen van een inbraak, diefstal of vernieling. Het idee dat er iemand met slechte intenties in uw bedrijfspand is geweest is erg vervelend en kan daarnaast ook extra duur uitvallen wanneer uw bedrijfsvoering er ook nog eens stil door komt te liggen. Onrealistisch is het niet; maar liefst 178 inbraken vinden er plaats per dag in Nederland en bijna 40% van de ondernemers krijgt wel eens te maken met een inbraak!

Een alarmsysteem, wat is dat?

Een alarmsysteem is een belangrijk onderdeel van technische beveiliging. Het alarmsysteem is een elektronisch systeem dat met behulp van verschillende soorten detectoren een alarm genereert bij ongewenste gebeurtenissen en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan een veilige werkomgeving. Naast de professionele levering en installatie van het alarmsysteem kunt u bij Enwij tevens terecht voor een meldkameraansluiting en/of onderhoudscontract.

Enwij: uw totaalpartner

Wij weten als geen ander dat ieder bedrijfspand anders is en iedere situatie een andere aanpak vereist. U kunt er daarom van uit gaan dat Enwij oplossingen op maat aan biedt waarbij hoge eisen aan kwaliteit, werkwijze en service worden gesteld. Vanzelfsprekend zijn wij een gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en lid van Alarmgroep Nederland; zo bent u er van verzekerd dat uw bedrijfspand optimaal beveiligd is met een alarmsysteem dat voldoet aan alle overheids- en verzekeringseisen.

80% van alle inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Zij willen in zo’n kort mogelijke tijd een buit maken die zoveel mogelijk oplevert en zijn altijd bang om ontdekt te worden. Kies voor een alarmsysteem en vergroot de kans op ontdekking op heterdaad en verklein daarmee het inbraakrisico.

Om een optimaal beveiligingsmanagement te kunnen genereren kunnen onze alarmsystemen gekoppeld worden aan verschillende beveiligingssystemen, zoals;

Uw bedrijf met een gerust hart achter laten? Bel direct voor een vrijblijvende afspraak; wij adviseren u graag.

Ps. Vergeet uw eigen woning niet!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!