055-5415132 info@enwij.nl

Alarmsystemen

Kent u dat? De kriebels die u elk jaar weer krijgt wanneer de zomervakantie nadert en u uw woning een periode achter dient te laten? Klaar met kwalitatief slechte systemen die onnodige meldingen geven en u de stuipen op het lijf jagen?


Waarom een alarmsysteem?

Niets is vervelender dan de gevolgen van een inbraak, diefstal of vernieling. Het idee dat er iemand met slechte intenties in uw woning is geweest en aan uw bezittingen heeft gezeten. Onrealistisch is het niet; maar liefst 178 inbraken vinden er plaats per dag in Nederland. Uw veiligheid en dat van uw gezin is een groot goed, toch? Maak van uw huis een veilig thuis en kies voor een alarmsysteem!

Een alarmsysteem, wat is dat?

Een alarmsysteem is een belangrijk onderdeel van technische beveiliging. Het alarmsysteem is een elektronisch systeem dat met behulp van verschillende soorten detectoren een alarm genereert bij ongewenste gebeurtenissen en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan een veilige woonomgeving. Daarnaast zijn onze systemen makkelijk bedienbaar (via uw telefoon), geheel draadloos, makkelijk uit te breiden en uiteraard zeer betrouwbaar. Naast de professionele levering en installatie kunt u bij Enwij tevens terecht voor een meldkameraansluiting en/of onderhoudscontract.

Enwij: uw totaalpartner

Wij weten als geen ander dat iedere woning anders is en iedere situatie een andere aanpak vereist. U kunt er daarom van uit gaan dat Enwij oplossingen op maat aan biedt waarbij hoge eisen aan kwaliteit, werkwijze en service worden gesteld. Vanzelfsprekend zijn wij een gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en lid van Alarmgroep Nederland; zo bent u er van verzekerd dat uw woning optimaal beveiligd is met een systeem dat voldoet aan eventuele overheids- en verzekeringseisen.

Om een optimaal beveiligingsmanagement te kunnen genereren kunnen onze alarmsystemen gekoppeld worden aan verschillende beveiligingssystemen, zoals;

Uw woning met een gerust hart achter laten? Bel direct voor een vrijblijvende afspraak; wij adviseren u graag.

Ps. Vergeet uw eigen woning niet!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!