055-5415132 info@enwij.nl

Camera bewaking

Weet u wat er speelt in en rond uw object en terrein, ook als u even niet aanwezig bent?

Een bedrijfspand of terrein zonder camera’s is als een locatie zonder sloten. Houdt uw bedrijfsvoering ten alle tijden visueel in de gaten, bescherm uw waardevolle bezittingen en kies voor camera bewaking.


Waarom camera bewaking?

De afgelopen tijd is er een enorme toename in het aantal sensoren zoals camera’s of trackers die uw beweging volgen en vastleggen, ingezet om leefbaarheid en veiligheid te waarborgen: enkel burgers en bedrijven bezitten al circa 1,5 miljoen beveiliging camera’s. Dat is niet zo gek; een camera kan voor enorm veel doelen ingezet worden en is wellicht de meest preventieve en effectieve vorm van beveiligen doordat er direct zicht is op gebeurtenissen. 40% van de ondernemers krijgt te maken met inbraak en het aantal winkelovervallen is afgelopen jaar opnieuw gestegen; wat doet u er aan dat te voorkomen?

Welk type camera is passend?

Zoals benoemd zijn er enorm veel doelen waar een camera voor ingezet kan worden. Het is dan ook begrijpelijk dat het aanbod in type camera’s extreem is; voor elk doel zijn er ontelbare soorten camera’s beschikbaar. De meest voorkomende en belangrijkste doelen van cameraobservatie zijn;

  • toegangscontrole;
  • alarmverificatie;
  • ter voorkoming van criminaliteit.

Door het enorme aanbod in type camerasystemen begrijpen wij als dat het lastig is een passende keuze te maken. Wenst u detectie, herkenning of identificatie? Gaat uw voorkeur uit naar cameraobservatie op IP? Kiest u voor continu opname of enkel opname bij beweging? En heeft u wel rekening gehouden met de geldende privacyregels?!

Als beveiligingsbedrijf hebben wij ruime ervaring met de installatie en projectie van uiteenlopende camerabewakingssystemen. Of u nu kiest voor een analoog camerabewaking systeem of voor één van onze netwerksystemen, beide systemen beschikken over overzicht- en bewakingscamera’s en herkenningscamera’s voor gezicht- en kentekenherkenning. Met zogenaamde IP-camera’s kunnen meerdere camera’s in een netwerk via een lokale server met elkaar verbonden worden. Op die manier kunt u via internet de beelden bekijken, opvragen en doorsturen naar een eventuele meldkamer – waar u ook bent, wanneer u maar wilt! Wij bieden totaaloplossingen en leveren het systeem dat aansluit bij uw beveiligingswensen.

Enwij: Advies op maat, veiligheid voorop

De keuze van het soort camerabewaking is van wezenlijk belang en afhankelijk van vele aspecten. Wij weten als geen anders dat ieder object anders is en iedere situatie een andere aanpak vereist. U kunt er daarom van uit gaan dat Enwij oplossingen op maat aan biedt waarbij hoge eisen aan kwaliteit, werkwijze en service worden gesteld. Vanzelfsprekend zijn wij een gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en lid van Alarmgroep Nederland; zo bent u er van verzekerd dat uw bedrijfspand of terrein optimaal beveiligd is met een camerasysteem dat voldoet aan alle overheids- en verzekeringseisen.

Let op!

Vanzelfsprekend bieden wij enkel producten aan van een hoge mate van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is echter niet overal het geval; zoals u wellicht al heeft ontdekt is er een online markt in relatief voordelige camera’s actief. Wij raden deze doe-het-zelf camera’s ten alle tijden af! Qua kwaliteit maar vooral qua veiligheid presteren deze camera’s over het algemeen ruim onder de maat waardoor het goed mogelijk is dat wildvreemden meekijken met uw camerabeelden en de camera gemakkelijk te hacken is. 100% veiligheid is niet te garanderen, echter leveren en installeren wij enkel camera’s van hoge veiligheid en kwaliteit.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!