055-5415132 info@enwij.nl

Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging; niet enkel een passende omheining;

Hekwerkdetectie
Hekwerkdetectie houdt in dat het hekwerk voorzien is van een lus systeem dat pogingen van overklimming en doorknippen van een hekwerk detecteert. Hierbij kan tevens een bepaalde zone aangegeven worden of zelfs een systeem worden geplaatst waarbij het hekwerk onder spanning staat. Op deze manier zal een indringer onmiddellijk een stroomstoot krijgen.

Bodemdetectie
Bij bodemdetectie worden er via sensoren in de grond trillingen of verschil in druk opgevangen wanneer iemand over deze plek loopt. De sensoren zetten dit vervolgens om in een elektronisch signaal dat wordt doorgegeven aan de alarmcentrale.

Radar- en Infrarooddetectie
Radar en infrarood detectiesystemen registreren aanwezigheid van een persoon op of door een bepaald detectiegebied; een hoogwaardige vorm van beveiliging, met een grote mate van detectiezekerheid bij een laag ongewenst alarm ratio.

Wanneer bovenstaande middelen gekoppeld worden aan een alarm- en/of camerasysteem kan een verfijnd buitendetectiesysteem gerealiseerd worden. Door koppeling aan de meldkamer is er direct inzicht wanneer er onverhoopt iets gebeurd en directe actie mogelijk.

Meer informatie over terreinbeveiliging? Neem contact met ons op of met een van onze collega's van Alarmgroep Nederland via https://alarmgroep.nl/ledenlijst/.

Gepost door: Yentl op 2019-11-07 11:03:46