055-5415132 info@enwij.nl

Corona COVID-19

Beste relatie,

De uitbraak van het coronavirus COVID-19 houdt de gemoederen bezig.
In deze e-mail informeren we je over onze maatregelen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.


Continuïteit dienstverlening

Allereerst zorgen we er natuurlijk voor dat onze dienstverlening van het niveau blijft dat u van ons gewend bent. Wij gaan er van uit dat reeds geplande afspraken gewoon doorgang kunnen vinden, anders vernemen wij dit graag.
Ons kantoor blijft gewoon open, maar wij ontvangen géén klanten en relaties. Goederen kunnen wel gebracht en in overleg ook gehaald worden.
Wij vragen iedereen goederen af te leveren in onze hal en afstand te houden van onze medewerkers. Dat doen wij onderling ook en zodra er ook maar één enige verschijnselen vertoond gaat deze persoon direct naar huis om daar haar of zijn werk te doen. Iedere medewerker van ons kan vanuit huis inloggen op ons systeem.

Wij zijn er voor je

We begrijpen dat deze situatie ook voor u een uitdaging is. U kunt ons altijd bellen om nader advies te vragen. Wij proberen zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en daar waar mogelijk u zo goed mogelijk te informeren en te helpen. In het ergste scenario waarbij meerdere medewerkers van Enwij uitvallen, wordt onze noodzakelijke dienstverlening gewaarborgd vanuit Alarmgroep Nederland (dit betreft een samenwerkingsverband van beveiligingsbedrijven in Nederland).

 

 

 

Met vriendelijke groet,                                                                  

ENWIJ Beveiligingen B.V.

Gepost door: Yentl op 2020-03-19 08:55:19