055-5415132 info@enwij.nl


Gecertificeerd hang- en sluitwerk

Even snel de kinderen van school halen of een boodschap doen – natuurlijk weet u dat u ook voor die korte tijd alle deuren en ramen goed moet afsluiten. Maar dat gebeurt misschien niet altijd en daarmee kunt u de ideale omstandigheden voor de gelegenheidsdief creëren: met een schroevendraaier kan hij vrij eenvoudig het openstaande raam openbreken. U kunt dit niet alleen voorkomen door alles goed af te sluiten, maar ook door uw ramen en deuren van hoogwaardig gecertificeerd hang- en sluitwerk te voorzien. ENWIJ beveiligingen adviseert en installeert hang- en sluitsystemen die aansluiten bij het door u gewenste beveiligingsniveau.

Advies op maat, veiligheid voorop

Als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf inspecteren wij de huidige situatie en brengen op basis daarvan gedegen advies uit: welke deuren en ramen moeten beveiligd worden en welke kwaliteit is daarbij nodig. Hierbij kunnen wij u vakkundig adviseren over sloten, veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en eventueel noodzakelijke bouwkundige beveiligingen.

Ruime keuze

  • Sloten: voor ieder type huis zijn sloten in verschillende veiligheidsklassen en (design) uitvoeringen verkrijgbaar.
  • Veiligheidscilinders: deze cilinders zijn leverbaar in diverse maten en soorten, voor uiteenlopende toepassingen: van slechts een enkele deur tot alle (buiten)deuren die met één hoofdsleutel geopend kunnen worden. Onze veiligheidscilinders worden geleverd met een certificaat zodat alleen u sleutels kunt laten bijmaken. In samenspraak met u ontwerpen, plaatsen en onderhouden wij dit systeem, waarbij wij ook eventuele naleveringen kunnen verzorgen.
  • Veiligheidsbeslag: veiligheidsbeslag bestaat uit het cilinderslot en het zichtbare gedeelte van het sluitsysteem op ramen en deuren. Vakkundige plaatsing van dit beslag is noodzakelijk en het is daarmee een zeer goede en veilige aanvulling op bijvoorbeeld mechanische en elektronische beveiliging. ENWIJ-beveiligingen kan dit veiligheidsbeslag leveren in verschillende kleuren en materialen zoals roestvrijstaal en messing.a
  • Bouwkundige beveiligingen: met deze vorm van beveiligen worden (mogelijke) ingangen of gevelopeningen van uw woonhuis aangepast zodat een indringer moeilijker toegang kan krijgen. Denk hierbij aan het plaatsen van specifiek hang- en sluitwerk: alle veiligheidssloten om deuren en ramen te openen en te sluiten zoals scharnieren, bijzetsloten en raamboompjes. Ook het plaatsen van veiligheidsbeslag valt hieronder. Onze monteurs brengen gedegen advies uit en komen met oplossingen op maat, passend bij het door u gewenste beveiligingsniveau.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan!